Matematik och inte magi

Bopti är utvecklad för att du ska få mer pengar i plånboken

Pratar med banken

Bopti “pratar” med banken så att du slipper

Smart

Bopti bygger på statistik som gör att Bopti hela tiden lär sig mer och mer

Matematik

Bopti skapar rekommendationer genom att kombinera statistik, matematik och information ifrån banken

Vad kan Bopti
göra för mig?

Bopti hjälper dig att bli vän med din ekonomi så att du får mer tid och pengar över till att göra det du tycker är kul. Vill du spara mer? Åka på en semester? Du väljer själv och Bopti kan hjälpa dig.

  • Fullständig överblick av din ekonomi
  • Hälsokontroll på din ekonomi
  • Nya insikter om din ekonomi
  • Optimering av din ekonomi - förslag på hur du får mer pengar i plånboken
  • Automatiserad budget

Vi som ligger
bakom Bopti

Teamet

Vi som arbetar med Bopti har mångårig erfarenhet inom bank & finans, dataanalys, artificiell intelligens och mjukvaruutveckling.

Genom att kombinera genuin kunskap inom flera olika områden har vi en unik kompetensmix som möjliggör Bopti, en helt digital tjänst för hela din ekonomi. Målet med Bopti är att du ska få mer pengar i plånboken.

Idén

Idén för Bopti dök upp när vi själva skulle jämföra bank och det slog oss hur svårt det var att veta om man faktiskt hade gjort smarta val för sin ekonomi. Det finns bra tjänster som kan hjälpa dig med delar av din ekonomi men det finns ingen tjänst som kan hjälpa dig med helheten.

Vi skapade Bopti för att hjälpa dig med just helheten. För i slutändan handlar det om att du kan få mer pengar att göra saker som du tycker om. Vill du spara mer, kanske åka på en semester?

Du väljer själv vad du vill och Bopti hjälper dig.

Var med och forma Boptis framtid

Håll utkik efter lediga tjänster

Vi använder cookies för att anpassa din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies. Du kan läsa mer i vår Integritetspolicy.